تهران, خیابان شریعتی بالاتر از تقاطع میرداماد، بالاتر از پمپ بنزین ،کوچه احمدیه یکم پلاک ۱۰ طبقه ۴ واحد12 آرام طغرل وکیل پایه یک دادگستری
فلکه دوم تهرانپارس – خیابان فرجام شرقی – بعد از آهنی آمینه (۱۱۹) – پلاک ۵۳ – ساختمان آمیتیس – طبقه پنجم – واحد ۱۸
خیابان آیت الله بهشتی, نبش قائم مقام فراهانی ،پلاک 404 ،طبقه 2 ، واحد 9
تهران، شریعتی خ پلیس خ اجاره دار خ ارامنه پ ۹۹
تهران دکتر باهنر(نیاوران) - پایین تر از سه راه یاسر ساختمان اوا نیاوران یک پلاک ۲۵۲ واحد ۱۰۳ دفتر وکالت حدیث محبی
تهران، سعادت آباد، خیابان سرو غربی خیابان صدف ، نبش کوچه نظری ، پلاک 30 - پلاک 30
محله پونک (پونک جنوبي), بلوار شهید غلامرضا مخبری, نوزدهم بهمن
لطفا با تماس تلفنی هماهنگ فرمایید
تهران میدان فردوسی خیابان سپهبد قرنی کوچه کامل - بن بست گل پلاک 2 طبقه 4 واحد 6
شعبه اول: بلوار سعادت آباد کوچه حق طلب غربی پلاک ۱۲۰ واحد ۳
فلکه دوم صادقیه ابتدای خیابان ستارخان بلوار شهدای صادقیه شمالی پلاک ۴ واحد۷
شهرک پرواز, بزرگراه علامه جعفری,
تهران، محله سعادت آباد، مروارید بلوار جوریکی - کوچه سوم غربی
خ پیروزی روبرو خیابان پنجم نیروهوایی نبش آزمایشگاه بقراط ساختمان نسیم طبقه سوم واحد۱۶
تهران، سه راه شریعتی تقاطع خیابان لطیفی و صمدی طبقه فوقانی بانک سپه
۱_خیابان کارگرشمالی نرسید ه به تقاطع فاطمی بعداز کوچه هما بعد اجیل فروشی تشریفات پلاک ۱۲۵۸ واحد۳
بلوار ایت اله کاشانی روبروی مسجد نظام مافی مجتمع اترک طبقه ۶ واحد ۶۰۹
سهروردی شمالی- اندیشه یکم (خان گنجه ای)- پ ۷۹- و ۲
تهرانپارس غربی, بالاتر از چهارراه تیر انداز, 162 غربی طبقه دوم - واحد 6
تهرانپارس فلکه چهارم جنب مجتمع قضایی شهید باهنر
تهران، فلکه اول تهرانپارس، خیابان امیری طائمه - نبش خیابان ملکی پلاک 61
تهران نیاوران خیابان باهنر سه راه یاسر خ عمار بن بست راز پلاک ۳۵ واحد ۲۰
بالاتر از فلکه دوم صادقیه بعداز جلال ال احمد جنب بانک سپه کوچه بهار پلاک1 طبقه4 واحد 10
تهران، محله سرو (آسمان)، بلوار شهید منفرد نیاکی - سعادت اباد خیابان سرو غربی روبه روی اپال
صاحب کسب و کار هستید؟
کسب و کار خود را به صورت رایگان در بهترینو ثبت کنید.
مالیات، پولی است که افراد و شرکتها بر اساس درآمد و سایر فعالیتهای مالی خود به دولت پرداخت میکنند. این مبلغ به منظور تأمین هزینههای عمومی دولت، از جمله خدمات عمومی، زیرساختهای اجتماعی، امنیت و سلامتی جامعه استفاده میشود.
امروزه مالیات به یکی از مسائل پیچیده بر سر راه کسبوکارها تبدیل شده و صاحبین کسبوکار از مغازهدارها گرفته تا بنیانگذاران و سرمایه داران شرکتهای بزرگ همگی درگیر مسائل مالیاتی و قوانین حاکم بر آن هستند. همین مسئله باعث شده تا نیاز به یک وکیل مالیاتی به امری لازم و گاها ضروری تبدیل شود. در این مطلب سعی داریم انواع مالیاتها در ایران را معرفی کرده و چند مورد از مزایای بهرمندی از یک وکیل مالیاتی را بررسی کنیم.
انواع مالیات در ایران و قوانین محاسبه آنها ممکن است کمی گیج کننده باشد. برای درک بهتر شرایط، ابتدا لازم است بدانید که مالیات به دو دسته ی کلی مستقیم و غیرمستقیم تقسیم میشود.
این نوع مالیات به صورت مستقیم از درآمد یا داراییهای شخص یا شرکت کسر میشود و مبلغ آن به میزان درآمد و دارایی شخص و شرکت بستگی دارد. به عبارت دیگر با افزایش درآمد و دارایی شما، مالیات شما نیز افزایش مییابد. اما تعریف درآمد و دارایی در این موضوع چیست و شامل چه چیزهایی میشود؟
پایه و اساس این نوع مالیات دارایی و ثروت شخص حقیقی یا حقوقی است. مالیات بر دارایی خود به دو دسته مالیات بر ارث و مالیات بر حق تمبر تقسیم میشود.
مالیات بر ارث: مالیات بر ارث زمانی پرداخت میشود که ورثه در حال انتقال اموال هستند. برای تکمیل فرآیند انتقال نیاز است که ورثه مالیات بر درآمد را پرداخت کنند. مبلغ این مالیات با توجه به بند 17 قانون مالیاتهای غیر مستقیم، متغیر بوده و با توجه به ارزش ارثیه تعیین میشود.
مالیات بر حق تمبر: مالیات بر حق تمبر که با نامهای "حق شناسایی امضا" و "مالیات بر اسناد" نیز شناخته میشود مالیاتی است که در تنظیم اسنادی مانند قراردادها، تفاهمنامهها، سندهای مالکیت املاک، چکها و… دریافت میشود. مبلغ این مالیات بسته به نوع سند و مبلغ معامله به صورت ثابت یا متغیر تعیین میشود. البته برخی از این اسناد معاف از مالیات هستند.
یکی از مهمترین زیر مجموعههای مالیات مستقیم، مالیات بر درآمد است که خود به 7 دسته تقسیم میشود.
مالیات بر درآمد املاک
مالیات بر درآمد کشاورزی
مالیات درآمد حقوق
مالیات بر درآمد مشاغل
مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی
مالیات بر درآمد اتفاقی
مالیات بر جمع درآمد ناشی از منابع مختلف درآمدی
مالیات بر درآمد املاک: این مالیات شامل درآمد حاصل از اجاره املاک و مستغلات، مالکیت خانههای بدون استفاده (خالی)، نقل و انتقال املاک، سرقفلی و درآمد حاصل از ساخت و فروش املاک نوساز است. اگر دریافت اجاره یک ملک تنها راه درآمدی یک شخص باشد، مبلغ مشخصی از آن که توسط دولت تعیین میشود، معاف از مالیات است.
مالیات بر درآمد کشاورزی: این مالیات شامل درآمد حاصل از فعالیتهایی مثل دامپروری، دامداری، پرورش ماهی، پرورش زنبورعسل، صیادی، ماهیگیری و موارد مشابه است. البته این مالیات در حال حاضر در کشور ایران دریافت نمیشود.
مالیات بر درآمد حقوق: تمام کسانی که در ازای انجام یک کار مشخص حقوق ماهیانه دریافت میکنند مشمول این مالیات هستند. مبلغ این مالیات همه ساله توسط دولت تعیین و با کسر از حقوق کارمند توسط کارفرما به دولت پرداخت میشود. مالیات بر درآمد حقوق به صورت پلکانی بوده و معمولان افراد دارای حقوق پایه همه ساله از پرداخت آن معاف میشوند.
مالیات بر درآمد مشاغل: این نوع مالیات از درآمد صاحبان حرفه و مشاغل آزاد مانند کسبه، بهرهبرداران معادن، پزشکان، وکلا و… گرفته میشود.
مالیات بر درآمد اشخاص حقوقی: این نوع مالیات شامل مجموع درآمد موسسات، شرکتها و اشخاص حقوقی است.
مالیات بر درآمد اتفاقی: حتی درآمد هایی مانند برنده شدن در قرعه کشی یا مسابقه و یا دریافت هدیه نیز مشمول مالیات هستند.
مالیات بر جمع درآمد ناشی از منابع مختلف درآمدی: در صوتی که یک شخص دارای چند منبع درآمدی مختلف باشد، میزان مالیات بر اساس درآمد وی در طول سال تعیین شده و دریافت میشود.
مالیات غیر مستقیم همانطور که از اسم آن پیداست، مالیاتی است که به صورت غیر مستقیم دریافت و به 3 دسته اصلی تقسیم می شوند:
حقوق و عوارض گمرکی
مالیات بر مصرف
مالیات بر ارزش افزوده
حقوق و عوارض گمرکی: مالیات حقوق عوارض گمرکی که با نام مالیات واردات و صادرات نیز شناخته میشود یکی از مهمترین مالیاتها در هر کشور است که بر اساس سیاستهای کلان بازرگانی در آن کشور تعیین میشود. هدف از این مالیات درآمدزایی برای کشور و حمایت از صنایع داخلی است.
مالیات بر مصرف: دولت برای خرید برخی کالاها مانند بنزین، سیگار، خدمات رستوران ها، خاویار و .. مالیات غیر مستقیم تعیین میکند که مصرف کنندگان همراه با پرداخت بهای کالا آن را میپردازند.
مالیات بر ارزش افزوده: این مالیات بر پایه افزایش ارزش کالا یا خدمات در هر مرحله از زنجیره تولید و فروش محاسبه میشود.به عبارت دیگر، این مالیات بر اساس تفاوت بین ارزش مصرفی کالا یا خدمت و ارزش اولیه مواد و سرویسهای مورد استفاده در تولید آنها محاسبه میشود. فروشنده یا تولید کننده از مشتریان خود مبلغ مالیات بر ارزش افزوده را جمع آوری میکند و به نهادهای مالیاتی پرداخت میکند.
با توجه به توضیحات داده شده مشخص است که گاهی عدم تسلط کافی بر قوانین مالیاتی و نحوه محاسبه آنها ممکن است باعث بروز مشکل برای اشخاص یا کسبوکارها شود. از این رو بهرمندی از مشاورههای یک وکیل مالیاتی میتواند بسیار مفید باشد. برخی از مزایای بهرمندی از وکیل مالیاتی عبارتند از:
مشاوره حرفهای: وکیل مالیاتی با تسلط کامل بر قوانین مالیاتی حاکم بر کشور و دانش و تجربه کافی در این زمینه میتواند مشاورههای حرفهای درباره برنامهریزی مالیاتی، بهینهسازی مالیاتی و راهحلهای مالیاتی ارائه دهد.
کاهش ریسکهای مالیاتی: بهرمندی از یک وکیل مالیاتی باعث میشود شما از ریسکهای مالیاتی خود آگاه شده و بهترین راهحلها را برای کاهش این ریسکها را در پیش بگیرید.
اجتناب از تخلفات مالیاتی: گاهی مشاورههای یک وکیل مالیاتی میتواند با جلوگیری از هرگونه تخلفات مالیاتی ناخواسته، مانع از به وجود آمدن جریمهها و مشکلات قانونی برای شما یا شرکتتان شود.
نمایندگی در مذاکرات مالیاتی: وکیل مالیاتی میتواند به عنوان نماینده شما در مذاکرات با مقامات مالیاتی حضور یافته و از منافع شما دفاع کند.
تنظیم اظهارنامه مالیاتی: وکیل مالیاتی میتواند به شما کمک کند تا اظهارنامه مالیاتی خود را به صورت صحیح تنظیم کنید و از اندازهگیری درست و پرداخت مالیات صحیح اطمینان حاصل کنید.
با توجه به آنچه گفته شد احتمال دارد شما نیز به دنبال ارتباط و استخدام یک وکیل مالیاتی در تهران باشید. برای این منظور کافیست به بهترینو مراجعه کرده و از لیست وکلای موجود در آن استفاده کنید. همچنین بهترینو با امکان سرچ محلهای به شما این امکان را میدهد که لیست وکلا را به محله مورد نظر خود در تهران محدود کرده و از خدمات مورد نظرتان در نزدیکترین محله به خود بهرمند شوید. برای مثال با سرچ عبارت "وکیل مالیاتی در سعادت آباد" خواهید دید که سایت بهترینو یکی از گزینههای پیشنهادی گوگل به شما خواهد بود. با کلیک بر روی بهترینو میتوانید لیستی از بهترین وکلای مالیاتی سعادت آباد را به انتخاب کاربران مشاهده کرده و با استفاده از گزینههای ارتباطی مختلف با آنها تماس بگیرید. همچنین بهترینو با در اختیار گذاشتن آدرس و لوکیشن محل کار وکلا به شما امکان مراجعه حضوری را نیز میدهد.
وکیل مالیاتی در تهران
10 وکیل مالیاتی برتر در تهران بر اساس نظرات کاربران بهترینو + شماره تماس و آدرس به ترتیب عبارتند از کافی نت داده پردازی (امتیاز 5.0)، دفتر وکالت حدیث محبی (امتیاز 4.9)، شرکت حسابداری و مالیاتی رایان محاسبان (امتیاز 4.7)، گروه وکلای ایران آرتا (امتیاز 5.0)، دفتر وکالت دکتر مجتبی محمدی (امتیاز 5.0)، شرکت اسپاد تجارت ( خدمات مالی ومالیاتی) (امتیاز 5.0)، دفتروکالت دکترمجتبی محمدی سعادت آباد (امتیاز 5.0)، وکیل پایه یک دادگستری - مریم پازوکی (امتیاز 5.0)، وکلای بنیاد حق (امتیاز 4.7) و وکلای بنیاد حق (شعبه سعادت آباد) (امتیاز 4.7).